Nabihah Said
Follow

(11 11 11) 1st Giveaway Myna
November 15, 2011 | 11/15/2011 08:48:00 PM | 1 comments
Assalamualaikum
hari ni aku ditag Diyana Ashari untuk join contest ni . setiap contest mesti ada hadiah kan? so hadiahnya RM111 ! banyak kan? aku tahu haha . tu la nak join .


syaratnya :
-- copy banner myna and linkkan kat entry dia : SINI
-- tajuk (11 11 11) 1st Giveaway Myna dan linkkan kat entry dia : SINI
-- follow blog MYNA sekali
-- tag 3 orang , lebih pun takpe and make sure dorang tahu
-- linkkan korang punya post kat ruangan komen ni : SINI

(click banner untuk join)


dah follow juga !

kat sini aku nak tag : Ain Afini , Suriya Natasha , Afida Aliry , Illyka Ibrahim
due date dia 30 November 2011

challenge infinite tu aku buat malam ah . hehe



← Older Post | Newer Post →
Welcome

Assalamualaikum, thanks for the visit and do come again :)

About Links Entries
Tagboard
Be nice please? Thank you!