Nabihah Said
Follow

Sorry eh Maaf~
August 29, 2011 | 8/29/2011 06:46:00 AM | 0 comments

okay esok raya . kejap , hari ni dah raya la . kan lepas maghrib dah hari lain . so kat sini aku nak cakap SELAMAT HARI RAYA . aku malu la nak cakap terang2an macam ain haha . aku mohon kat korang maafkan aku , segala silap2 aku selama aku berkenalan dengan korang . aku buat ko terasa ke , aku mengumpat korang ke . sorry gegiler . and halalkan semua makan minum aku terutama kat suriya hehe . korang jangan beraya sangat *okay aku patut cakap kat diri sendiri haha . kepada yang membaca , maafkan ea? kepada yang tak membaca post ni , takpe .... nak merajuk . haha gedik . post kali ni sedikit jiwang tapi semua betulkan . hehe .

← Older Post | Newer Post →
Welcome

Assalamualaikum, thanks for the visit and do come again :)

About Links Entries
Tagboard
Be nice please? Thank you!